Livet lär

Ditt liv, kan bara du själv leva. Du kan följa andras värderingar, önskemål och planer men för att må bäst måste du lyssna på dig själv, din magkänsla, visioner och drömmar. Livet skulle väl kanske vara lite tråkigt om det skulle gå efter ett på förhand planerat mönster.

Vi har förebilder, vi har drömmar och visioner, vi inspireras av saker som fångar vårt intresse. Vi känner oss trygga på vissa platser, medan andra platser känns otrygga och främmande. Vi känner empati och närhet med en del personer, medan andra person känns främmande och kalla.

Det är viktigt att ha både starkt självförtroende och en bra självkänsla, för att komma vidare på livets väg om man tappat bort sig. Att sikta mot sina drömmar och mål, går lättare i samarbete med en coach. Coaching är ett partnerskap där klienten tillsammans med coachen strävar mot sina mål. Studier visar att coaching kan ge många positiva effekter bl.a. förbättrad kommunikation, ökad självkänsla och självförtroende, bättre produktivitet och prestation samt bättre balans i livet.

Jag har haft många coacher vid olika faser i livet och de har alla fört mig framåt på olika sätt. Jag har satt satt upp mål, gjort värderingar, drömt och strävat framåt. Det har varit och är fortfarande en fantastisk resa.

– Eva-Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s