ELBA COACHING


Coaching är för dig, som vill göra en förändring!

Coaching börjar alltid med att bygga upp ett ömsesidigt förtroende, för att sedan tillsammans jobba mot ett meningsfullt mål.

Genom coaching får du ökat välbefinnande, minskad frånvaro, färre kvalitetsbrister, ökad lönsamhet, ökar kundlojalitet och ökad produktivitet.

****************
Jag är din coach!

Coaching är för dig som vill göra en förändring i ditt liv. Vill sätt fokus på något och optimera din personliga och professionella potential.

Jag hjälper dig mot ditt mål. Coaching är ett partnerskap, där vi sitter i samma båt men det är du som är kaptenen. Min uppgift är att hjälpa dig, att ta dig dit du vill och arbeta mot ditt mål och resultat. 

Att få starka muskler kräver träning, anpassning och nya rutiner. Att bli stark tar tid och tränar man inte händer inget heller. Muskler är färskvara och kräver träning för att växa. Vid coaching arbetar vi med din starkaste muskel, din hjärna. Är du beredd att göra det, är vi redan ett stort steg på väg.

Boka en introduktionsträff, gratis. Det är du som måste ta initiativet, så tar jag dig sedan dit du vill. 

Jag hjälper dig att hitta ditt bästa jag, genom att göra en positiv förändring. Investera i dig själv, det kan gälla en liten ändring i vardagen eller att göra stora beslut. 

Jag är diplomerad coach följer ICF (International Coaching Federation) etiska riktlinjer.

Min bakgrund:
Jag har i hela mitt vuxna liv arbetat med människan som redskap via coaching, att ta sig mot sitt mål. Idrottscoaching inom extremidrotter har varit en stor del av min passion och yrkeskarriär. Jag föreläser, leder kurser och är en inspiratör och initiativtagare. Jag vill inspirera till en livsstil där du mår bra. Jag är även en aktiv motionär och håller fortfarande på med tävlingsidrott. För att må bra, behöver vi vara i balans på alla plan. 

De senaste 5 åren har jag mest jobbar med mig, efter att ha tappat bort mig. Nu är jag starkare tillbaka. Idag vet jag varför och jag vet bättre. Det finns mycket man kan göra för att förbättra sitt välmående. 

Tiden vid klimakteriet påverkar oss mycket, och att inte tappa bort sig själv på vägen är jätte viktigt. Jag har erfarit 8 år av sömnproblem, depression och bourn out, skilsmässa och måsta fly från mitt eget hus på grund av mögel i hela konstruktionen. Idag har jag tagit mig tillbaka upp igen.

Det handlar om att drömma, sätta mål, planera, bedöma risker och känna sina egna resurser. Med min inspiration och kunskap vill jag dela med mig av det jag kan. 

Med erfarenhet som coach, vill jag hjälpa dig att må bra! Att vara den bästa versionen av dig själv. Jag ger dig redskap, men du måste själv göra arbetet.

Eva-Lotta Backman